|
دانلود نمونه سوالات درس "اصول سرپرستی"
|
|
۳-۲۷-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش در ۳-۲۷-۱۳۹۱ ۰۴:۵۱ عصر توسط M.Shojaeimanesh.)
|
|||
|
|||
|
دانلود نمونه سوالات درس "اصول سرپرستی"
سلام بچه ها
همونطوری که خودتون هم میدونید استاد افتخار گفتن که از فصل 4 و 5 و 7 برای امتحان پایان ترم که فرداست سوال طرح میکنه. من یه سری نمونه سوال برای دانلود میزارم... به امید اینکه همینا بیاد توی امتحان ![]() فصل چهار فصل پنج فصل هفت حالم بهم میخورد از دختران و پسرانی که پشت واژه ی آبجی و داداش قصد و غرضشان را مخفی میکنند...
هرکجا محرم شدی دست از خیانت بردار که محرم با یک نقطه مجرم میشود... از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست پس خاموش باشیم تا این ابلهان بدذات رسوا شوند... |
|||
|
|
آگهی
|
|
۳-۲۷-۱۳۹۱, ۰۶:۴۳ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود نمونه سوالات درس "اصول سرپرستی"
مرسی ، حداقل تمرین خوبیه ...
![]() “اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم .” |
|||
|
|
۳-۲۷-۱۳۹۱, ۰۸:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش در ۳-۲۷-۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ عصر توسط M.Shojaeimanesh.)
|
|||
|
|||
|
درسته ولی انشالله همینا بیاد توی امتحان
حالم بهم میخورد از دختران و پسرانی که پشت واژه ی آبجی و داداش قصد و غرضشان را مخفی میکنند...
هرکجا محرم شدی دست از خیانت بردار که محرم با یک نقطه مجرم میشود... از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیست پس خاموش باشیم تا این ابلهان بدذات رسوا شوند... |
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر
|
|||
|
|||
|
من نمی دونستم و نتونستم دانلودشون کنم.
خیلی بی انصافیه در روزگاری که خنده ی مردم از زمین خوردن توست،
پس برخیز تا چنین مردمی بگریند ... |
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۲:۱۹ عصر
|
|||
|
|||
|
آخی چه بد
![]() اما خب تقصیر خودتونه که دیر به دیر به انجمن سر میزنید
حالم بهم میخورد از دختران و پسرانی که پشت واژه ی آبجی و داداش قصد و غرضشان را مخفی میکنند...
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۷:۴۶ عصر
|
|||
|
|||
|
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
امتحان که امروز صبح بود ، من حالا دیدمشون تازه تمام جواب ها رو شانسی زدم چقد بد شد با تشکر گنجشک خندید که چرا بی چشم داشت برایش دانه میریزم ...
افسوس ... حتی گنجشک هم محبت من را از روی سادگی ام می داند . |
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
|
|||
|
|||
|
ولی ایول دقیقا سوالا یه جورایی شبیه به اینا بودن خدارو شکر ....
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ عصر
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم تکیه کلاممه
![]() ![]() زیاد جدی نگیرید
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۸:۲۳ عصر
|
|||
|
|||
|
آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقلید کار خوبی نیست خانم شجاعی منش ، سعی کنید یکم خلاق باشید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با تشکر گنجشک خندید که چرا بی چشم داشت برایش دانه میریزم ...
افسوس ... حتی گنجشک هم محبت من را از روی سادگی ام می داند . |
|||
|
|
۳-۲۸-۱۳۹۱, ۰۸:۲۵ عصر
|
|||
|
|||
|
من اهل تقلید نیستم اصلا , کم اوردید الکی بحثو به یه جا دیگه نکشونید
|||
|
|
|

![[عکس: i327937_3.jpg]](http://151.0.img98.net/out.php/i327937_3.jpg)