|
دانلود فیلم هوگو
|
|
۱۲-۱۴-۱۳۹۰, ۰۷:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش در ۵-۱۰-۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ صبح توسط m.delavaran.)
|
|||
|
|||
دانلود فیلم هوگو
![]() نام فيلم : Hugo ژانر : اکشن | ماجرایی | درام کارگردان : Martin Scorsese نويسنده : John Logan بازيگران : Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz and Christopher Lee تاريخ انتشار : 23 November 2011 محصول : آمريکا زبان : انگليسي زمان : 126 دقيقه امتياز : 8.2/10 اطلاعات بيشتر : کليک کنيد خلاصه داستان : داستان فیلم هوگو در سال 1930 در شهر پاریس می گذرد که در مورد پسر بچه یتیمی است که در پشت دیوارهای یک ایستگاه قطار زندگی می کند و سعی می کند اخرین ارث باقیمانده از پدرش و راز روبات را حل کند تا... لینک دانلود |
|||
|
|
آگهی
|
|
۳-۸-۱۳۹۱, ۰۲:۴۲ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود فیلم هوگو
زیر نویس داره یا نه !!؟
مرداب به رود گفت : چه کردی که زلالی؟ رود گفت : گــذشتـــم ســــــــــــــــــــه شـــــــــــنبه هـــــــــــــا![]() |
|||
|
۵-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۱۴ صبح
|
|||
|
|||
|
سلام..
لطفا لینک دانلود پستتون رو چک کنید،و در صورت امکان لینک جدید قرار دهید با تشکر nOthIng خودم هم قبول دارم كهنه شده ام،آنقدر كهنه،كه مي شود روي گرد و غبارم يادگاري نوشت. خيالي نيست بنويس و برو.... |
|||
|
۵-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
|
|||
|
|||
|
لینک رو عوض کردم.....
............................................... نه خانم درسی زیر نویس نداره به طرز دلهره آوری آرامــــــم!
|
|||
|
|

![[عکس: HUGO_CABRET.jpg]](http://htekidsnews.com/wp-content/uploads/2012/02/HUGO_CABRET.jpg)

ســــــــــــــــــــه شـــــــــــنبه هـــــــــــــا